awam

Bantuan Menu Utama Bantuan Menu Utama

 

Menu Utama

 

Bantuan Laman Utama


Menu AWAM menyediakan informasi berguna kepada pengguna laman web. Antara maklumat yang terdapat dalam menu ini adalah seperti Info Nanas, Produk-produk berasaskan Nanas, Kisah Kejayaan Usahawan Nanas, Media, Perkhidmatan Online, Aktiviti dan Peristiwa, Berita dan juga Komuniti.

Pengguna-pengguna juga dapat mengetahui lebih maklumat berkaitan Nanas melalui menu WARGA TANI seperti Perkhidmatan, Pengembangan dan Khidmat Teknikal, PPTN dan Pengurusan Tanaman Nanas.

Menu INDUSTRI mendedahkan maklumat kepada pengguna mengenai industri utama, Pemasaran dan Promosi produk Nanas. Pengguna juga boleh mendapat maklumat berkaitan Harga Nanas dan Jadual Kursus/Latihan/Seminar yang disediakan oleh pihak LPNM. Selain daripada itu, Direktori Perniagaan juga boleh didapati daripada menu ini.

Menu WARGA LPNM memuatkan maklumat berkaitan Info Korporat, Bahagian, Sumber, Berita dan Aktiviti LPNM, Perkhidmatan Atas Talian dan Hubungi Kami. Paparan mengenai peristiwa dan berita di dalam laman web ini boleh membantu semua pengguna mendapat maklumat terkini mengenai LPNM.